I en tid av osäkerhet och förändring och med rapporterna om Broadcoms förvärv av VMware som väcker frågor kring framtiden för VMware:s kunder och partners, lyser Aixia som ett stabilt och pålitligt alternativ genom sitt långvariga partnerskap med Nutanix.

Sedan över ett decennium har Aixia, en pionjär inom AI och IT-infrastrukturlösningar, arbetat nära med Nutanix för att erbjuda sina kunder robusta, flexibla och kostnadseffektiva IT-lösningar. Medan marknaden nu ifrågasätter VMware:s framtida riktning och stabilitet, står Aixia redo med Nutanix och dess hypervisor AHV (Acropolis Hypervisor) som ett beprövat och pålitligt alternativ.

En Tid av Förändring och Osäkerhet för VMware-användare

Den nyligen rapporterade affären mellan Broadcom och VMware har skapat en våg av osäkerhet bland VMware:s kunder och partners. Frågor om produktintegrationer, licensieringsmodeller och support har blivit alltmer akuta. För många företag står nu utmaningen att navigera i denna osäkerhet och säkerställa att deras IT-infrastruktur förblir robust, skalbar och framför allt säker.

 

Aixia och Nutanix: Ett Partnerskap Byggt på Innovation

Aixias tioåriga partnerskap med Nutanix står som ett monument över vad långsiktigt samarbete och fokus på kundens behov kan åstadkomma. Genom att integrera Nutanix hyperkonvergerade infrastrukturlösningar och AHV i sina erbjudanden, har Aixia möjliggjort för företag av alla storlekar att effektivisera sin IT-drift, minska sina totala ägandekostnader och öka sin affärsflexibilitet. Nutanix AHV, en enterprise-anpassad och beprövad hypervisor, erbjuder en direkt konkurrent till VMware, med fördelar som enkel administration, inbyggd säkerhet och en kostnadsfri licensmodell.

Varför AHV är ett Utmärkt Alternativ till VMware

I ljuset av den rådande osäkerheten kring VMware, framstår AHV som ett attraktivt alternativ av många skäl. Först och främst erbjuder AHV en användarvänlig plattform som minskar beroendet av externa licenskostnader och komplexitet. Dessutom, genom att leverera en robust säkerhetsarkitektur och utmärkt prestanda, garanterar AHV att företagens kritiska applikationer och data är säkra och tillgängliga. AHV:s integration med Nutanix hyperkonvergerade infrastruktur säkerställer också en sömlös upplevelse från infrastruktur till applikation, vilket möjliggör en smidig övergång för de företag som söker alternativ till VMware.

Aixias Engagemang för Framtidens IT

Aixia fortsätter att vara i framkant av IT-innovation genom att erbjuda sina kunder tillgång till de senaste teknologierna och bästa praxis inom AI och IT-infrastruktur. Genom sitt engagemang för partnerskapet med Nutanix och dess användning av AHV hypervisor, säkerställer Aixia att dess kunder har tillgång till en pålitlig, kostnadseffektiv och framtidssäker plattform för sina kritiska affärssystem. I en tid av förändring är Aixia och Nutanix mer än bara leverantörer; de är partners i att navigera framtidens teknologilandskap och säkerställa att företag kan växa och anpassa sig utan hinder.

I denna tid av osäkerhet kring VMware, är Aixias och Nutanix tiåriga partnerskap ett ljus i mörkret för företag som söker stabilitet, innovation och ett starkt alternativ för sin IT-infrastruktur.

Läs mer här

https://www.theregister.com/2024/01/18/broadcom_vmware_channel_disruption/

https://www.nutanix.com/uk/vmware-alternative

https://www.wsj.com/articles/broadcoms-vmware-overhaul-draws-attention-of-cios-c76998b6?reflink=mobilewebshare_permalink

https://www.computerweekly.com/feature/Broadcoms-VMware-acquisition-explained-The-impact-on-your-IT-strategy