Hyperkonvergerade datacenter

Aixia har levererat hyperkonvergerade lösningar långt innan det blev den hype det är idag. Med hyperkonverade lösningar minskar komplexiteten i datacentret och vi kan idag leverera, och installera, ett datacenter på några få timmar. Att jämföra med traditionella server/storage-lösningar som kan ta veckor för större installationer.

För oss var valet av leverantör självklart. Vi ville jobba med ett förtag som designat sin lösning som hyperkonvergerad från grunden. Därför var valet av NUTANIX självklart. Med möjlighet att fritt välja hypervisorleverantör (VMware, Microsoft, Citrix eller AHV) erbjuder Nutanix en unik möjlighet att göra en sund och lönsam investering, även om era behov skulle ändras med tiden.

Med gott om referenser har vi mycket erfarenhet att dela med oss av. Ta kontakt så berättar vi mer!

Lösningar som passar alla

För att kunna erbjuda marknadens bästa lösningar ställer vi höga krav på de leverantörer vi väljer att samarbeta med. Vi erbjuder den senaste tekniken från ledande tillverkare som ligger i absoluta framkant. I vårt eget datacenter använder vi samma lösningar som vi installerar och driftar hos våra kunder och partners. På så sätt säkerställer vi en hög kompetensnivå och know-how kring hur lösningarna fungerar.

Läs mer om våra lösningar