Co-Location

Placera er utrustning i någon av våra säkra, brandskyddade, klimatkontrollerade och övervakade serverhallar. Vi erbjuder serverhallar med högsta säkerhetsklassning utrustade med reservkraft och redundanta fiberanslutningar.

CoLocation med extra allt

I våra datacenter har du tillgång till enskilda U’n till hela rack. Du har dessutom tillgång till vår support och övervakning 24/7. Aixia erbjuder inte bara möjligheten till vanlig CoLocation utan du får även möjlighet att dra nytta av vår IT-infrastruktur. Du kan alltså kombinera ditt egna datacenter med kraften och redundansen i vårt. Eller varför inte kombinera det med valfri molntjänst.

Lösningar som passar alla

För att kunna erbjuda marknadens bästa lösningar ställer vi höga krav på de leverantörer vi väljer att samarbeta med. Vi erbjuder den senaste tekniken från ledande tillverkare som ligger i absoluta framkant. I vårt eget datacenter använder vi samma lösningar som vi installerar och driftar hos våra kunder och partners. På så sätt säkerställer vi en hög kompetensnivå och know-how kring hur lösningarna fungerar.

Läs mer om våra lösningar