Backup som Tjänst (DRaaS)

”Backup är viktigt, men Återställning är allt”.
Vem som helst kan drabbas av en incident där er information riskerar att förloras. Det kan vara handhavandefel, problem med hårdvara eller en säkerhetsincident (som Cryptolocker). Då är det helt avgörande att ni kan återläsa er information så snabbt som möjligt.

Vi erbjuder backup som tjänst för alla typer av enheter såväl som molntjänster som Office 365.

Nästa generations backuplösning som tjänst!

Vår backuptjänst baseras på nästa generations backuplösning från Rubrik och du som kund kan välja mellan våra fördefinierade SLA-nivåer eller själv ange vilken SLA-nivå du vill ha på dina backuper.

Tack vare vårt teknikval kan vi erbjuda backup och återställningstider som överträffar alla kända konkurrenter. Om ni tar er informationssäkerhet på allvar men inte vill investera i en egen backuplösning, eller vill komplettera den ni redan har, så kan vår backup som tjänst vara det perfekta alternativet.

Lösningar som passar alla

För att kunna erbjuda marknadens bästa lösningar ställer vi höga krav på de leverantörer vi väljer att samarbeta med. Vi erbjuder den senaste tekniken från ledande tillverkare som ligger i absoluta framkant. I vårt eget datacenter använder vi samma lösningar som vi installerar och driftar hos våra kunder och partners. På så sätt säkerställer vi en hög kompetensnivå och know-how kring hur lösningarna fungerar.

Läs mer om våra lösningar