Konsulttjänster

Om ni är i behov av att resursförstärka ett kort period eller behöver en konsult eller ett team som kan stötta er under en tidsbestämd period, så erbjuder vi marknadens mest kompetenta konsulter inom den digitala arbetsplatsen och IT-infrastruktur.

Genom att utmana med innovativa, smarta och enkla lösningar ökar vi våra kunders konkurrenskraft.

Kultur och värderingar är vår ledstjärna, vi är övertygade om att ni som kund känner av vårt engagemang och vårt innovativa tänkande i samarbetet med oss och att ni känner en trygghet i det! 

För oss handlar ett inte bara om en bra lösning. Vi vill att ni ska få maximal nytta i er verksamhet. Därför kan ni som kund alltid förvänta er en objektiv konsultation av oss med hänsyn tagen till er historik, förutsättning och verksamhet. 

Ni som kund ska också räkna med hög kvalité av oss på Aixia. Det säkerställer vi bl a genom att våra konsulter arbetar projektorienterat med metoder som PPS och ITIL. 

Vi på Aixia jobbar kontinuerligt med att utveckla våra konsulter, med siktet inställt på att vi tillsammans skapar en bättre framtid. Det är ett ständigt pågående arbete att nå den ambitionen men ack så viktig motor för oss i vardagen! Våra konsulter kommunicera ständigt för att hjälpa varandra att bli bättre och byta kompetens för att hitta den bästa lösningen för våra kunder. 

Vi erbjuder konsulter inom följande områden:

  • Projekt- och förändringsledare  

  • Supportspecialister (inom klient och Office365)

  • Teknisk projektledning 

  • IT-Infrastrukturspecialister 

  • Nätverksspecialister 

  • Projekt specifika uppdrag

Kontakta oss för att veta mer.

Fyll i formuläret till höger eller skriv direkt till oss i chatten. 

Kevin Persson, Konsultansvarig
kevin.persson@aixia.se
+46 733 90 40 11