Serverhosting

Som hostingkund hos Aixia kan du försäkra dig om att er information stannar lokalt, nära vår kompetens och med georedundans. Tillgänglighet, skalbarhet, prestanda och säkerhet utgör grundpelarna i vårt hostingerbjudande.

Branschledande teknologi

Väl genomtänkt arkitektur och teknikleverantörer som tillsammans skapar synergier gör att vi kan erbjuda SLA-nivåer i klass med de globala aktörerna samt skalbarhet och prestanda i världsklass. Våra virtuella servers har ingen bindningstid och kräver inte några stora investeringar. Du kan skala upp och ner helt utifrån era behov.

Vårt datacenter är byggt med branschledande teknologier från Nutanix, Arista och Rubrik. Allt skyddas av marknadens bästa säkerhetsplattform och vi har en väldefinierad kontinuitetsplanering.

Nära och personligt

Du har dessutom alltid möjlighet att prata med människorna bakom tjänsterna. Vi är en kunskapsdriven och personlig leverantör av hostingtjänster och du kan alltid komma i direkt kontakt med någon av våra konsulter för personlig support och rådgivning. Försök göra det hos Amazon, Google eller Azure!

Lösningar som passar alla

För att kunna erbjuda marknadens bästa lösningar ställer vi höga krav på de leverantörer vi väljer att samarbeta med. Vi erbjuder den senaste tekniken från ledande tillverkare som ligger i absoluta framkant. I vårt eget datacenter använder vi samma lösningar som vi installerar och driftar hos våra kunder och partners. På så sätt säkerställer vi en hög kompetensnivå och know-how kring hur lösningarna fungerar.

Läs mer om våra lösningar