Vi är stolta över våra partners

För att kunna erbjuda marknadens bästa lösningar ställer vi höga krav på de leverantörer vi väljer att jobba med. Vi erbjuder den senaste tekniken från ledande tillverkare som ligger i absoluta framkant.

NVIDIA har banat väg för accelererad datoranvändning för att hantera utmaningar som annars inte kan lösas. NVIDIA:s arbete inom AI och datorgrafik förändrar industrier värderade till mer än 100 biljoner dollar, från spel till sjukvård till transporter och påverkar samhället på djupet.

Enligt Gartner kommer minst 75 % av IT-organisationer år 2025 att utsättas för en eller flera attacker. Rubrik tillhandahåller maximalt skydd mot hackare och snabb återhämtning från

attacker. Rubrik tillhandahåller den datasäkerhet som världen desperat behöver.

Lenovo är ett av världens ledande företag inom personlig teknik, som producerar innovativa datorer och mobila internetenheter. Lenovo är världens största PC-leverantör och fjärde största smartphoneföretag.

Pure Storage är en ledande leverantör av all-flash block-, fil- och objektlagring i enterprise-segmentet. Pure levererar en ”Modern Data Experience”, så att du kan lita på innovativa, molnförberedda lösningar och den bästa teknikupplevelsen för att omvandla data till affärsnytta.

VAST Data levererar en enda universell dataplattform för att stödja alla dina applikationer. Med den prestanda du kan förvänta dig av en all-flash-lagringsarkitektur som kan skalas från hundratals terabyte till exabyte och mer, är VAST:s Universal Storage framtiden för lagring som levereras idag.

Aixia designar och implementerar molnlösningar (privata, hybrida och offentliga) baserade på den senaste Microsoft-tekniken

Arista Networks är branschledande inom datadrivet, klient till moln-nätverk för stora datacenter, campus och routingmiljöer. Aristas prisbelönta plattformar levererar tillgänglighet, smidighet, automatisering, analys och säkerhet genom en avancerad nätverksdriftstack.

Netclean förser dig som en hållbar och etisk verksamhet med lösningar som skyddar din IT-miljö, ökar din motståndskraft och ger dig möjlighet att vidta tydliga åtgärder för att förbättra samhället.

International Business Machines Corporation (IBM) är ett amerikanskt multinationellt IT-företag.  IBM har en stor forskningsorganisation och har en rad patent och är ett av de företag som genererar flest patent. Företaget ligger bakom en rad uppfinningar, bland annat bankautomaten, disketten, hårddisken och SQL.

Nutanix är en pionjär inom hyperkonvergerad infrastruktur och levererar teknologi för privata moln. Företaget grundades 2009 av Dheeraj Pandey, Mohit Aron och Ajeet Singh, och det är baserat i San Jose, Kalifornien. Nutanix-apparater samlar lagring, beräkning och virtualisering i en låda.

Palo Alto Networks, den globala cybersäkerhetsledaren, formar den molncentrerade framtiden med teknik som förändrar hur människor och organisationer fungerar. Deras uppdrag är att vara den valda cybersäkerhetspartnern och skydda vårt digitala sätt att leva. 

Ava är ett globalt teknikföretag med kontor i Storbritannien, Norge och USA. Vi finns för att vi tror att vi kan skapa ett bättre och smartare sätt att leverera säkerhet. Vi hjälper organisationer att se, förstå och agera på sin omgivning för att skydda sina människor, affärer och rykte i realtid.

Aixia has been named Elite partner by Nvidia!

Hos dig, hos oss, i molnet eller mittemellan

Ställer er verksamhet krav som gör att ni måste ha datacentret hos er? Har ni behov av mesta möjliga flexibilitet? Vi erbjuder er fritt val mellan att publika, privata eller delade tjänster. Tack vare vårt hypermoderna datacenter och de strategiska val vi gjort så kan vi erbjuda er full valfrihet. Oavsett om ni vill använda er av en stor molnleverantör, Aixias datacenterhosting, eget datacenter, eller en kombination av dessa så är vi den partner som kan hjälpa er. Vi guidar och hjälper till den lösning som passar er verksamhet bäst.

Läs mer om AI