Arbetsplats som Tjänst

Låt Aixia sköta era klienter och användarsupport. Med vår tjänst ”Arbetsplats som tjänst” får ni tid till att fokusera på att utveckla er egen verksamhet. Vi levererar en komplett arbetsplats, med eller utan hårdvara, till en fast månadskostnad.

Låt Aixia ta hand om leverans, drift och support av era arbetsplatser. Vi tar fram en skräddarsydd lösning som passar just ert företag och adderar de tjänster som ni vill. Vi erbjuder helt kundanpassad användarsupport.

Virtuella arbetsplatser för maximal flexibilitet
Vi på Aixia kan ta hand om såväl klienternas som applikationernas livscykelhantering. Ni kan välja traditionell arbetsplats med klienter som är knutna till hårdvara, alternativt virtuella arbetsplatser där ni uppnår största möjliga flexibilitet och mobilitet. Precis som med våra övriga tjänster är allt skyddat av branschens bästa klientskydd och backuplösning.

Vi anpassar oss efter dig
Som kund hos Aixia behöver inte ni anpassa er efter våra mallar utan vi tar gemensamt fram ett erbjudande som är anpassat efter er. Aixia är en oberoende aktör som väljer den tekniska lösning som fungerar bäst för er verksamhet.

Lösningar som passar alla

För att kunna erbjuda marknadens bästa lösningar ställer vi höga krav på de leverantörer vi väljer att samarbeta med. Vi erbjuder den senaste tekniken från ledande tillverkare som ligger i absoluta framkant. I vårt eget datacenter använder vi samma lösningar som vi installerar och driftar hos våra kunder och partners. På så sätt säkerställer vi en hög kompetensnivå och know-how kring hur lösningarna fungerar.

Läs mer om våra lösningar