Vi är stolta över våra kunder

Våra kunder finns i alla branscher och varierar från några få anställda till flera tusen. Det de har gemensamt är att de har valt Aixia för att de vill ha en partner som kan leverera spetskompetens samtidigt som man värderar flexibilitet.

Kundberättelser

MindArk PE AB

MindArk har framgångsrikt utvecklat Entropia-universumet sedan slutet av 1990-talet.

Sansera

Aixia har tagit fram den AI-lösning som nu används hos Sansera Sweden i Trollhättan.

Valea
Med passion och affärsmässig förståelse hjälper Valea sina kunder att göra IP-frågor till en bärande, värdeskapande del av sin affärsstrategi.
Svenska Mässan

”Stort tekniskt kunnande på ett kundnära bolag där fokus är den bästa lösningen för kunden.

Anders Linnlökken
Driftschef, Svenska Mässan

Citymail

”Aixia har visat på en utomordentlig förmåga att förstå våra behov och har presenterat en mycket attraktiv affärsmodell.”

Kenneth Weinberg
IT Operations Manager, Citymail

Aixia has been named Elite partner by Nvidia!

Hos dig, hos oss, i molnet eller mittemellan

Ställer er verksamhet krav som gör att ni måste ha datacentret hos er? Har ni behov av mesta möjliga flexibilitet? Vi erbjuder er fritt val mellan att publika, privata eller delade tjänster. Tack vare vårt hypermoderna datacenter och de strategiska val vi gjort så kan vi erbjuda er full valfrihet. Oavsett om ni vill använda er av en stor molnleverantör, Aixias datacenterhosting, eget datacenter, eller en kombination av dessa så är vi den partner som kan hjälpa er. Vi guidar och hjälper till den lösning som passar er verksamhet bäst.

Läs mer om AI