Vårt erbjudande

Vi erbjuder avancerad teknik, hosting och tjänster i svenska datacenter. Vi erbjuder ett brett utbud av konsulttjänster, serverhosting och driftstjänster inom säkerhet, arbetsplats som tjänst, support och mycket mer.

I dina lokaler, i våra lokaler, i molnet eller däremellan

Ett av våra främsta mål är att ge våra kunder förstklassig, personlig support och service. Vi tror mer på att vinna våra kunders förtroende än på långa avtalsperioder. Därför kan du som kund fritt välja vilken avtalsperiod du vill tillämpa. Kräver din verksamhet att datacentret finns i dina lokaler? Eller behöver du maximal flexibilitet? Vi erbjuder dig ett fritt val mellan offentliga, privata eller delade tjänster. Tack vare vårt toppmoderna datacenter och de strategiska val vi har gjort kan vi erbjuda dig fullständig valfrihet. Oavsett om du vill använda en stor molnleverantör, Aixias datacenter, ditt eget datacenter eller en kombination av dessa, är Aixia den partner som kan hjälpa dig. Vi vägleder och hjälper dig att hitta den lösning som passar bäst för ditt företag.

AI – Lösningar

Tack vare vår unika erfarenhet av AI-projekt vet vi hur vi ska utforma en lösning som bäst passar din organisations behov, krav och budget.

AI-infrastruktur


AI för industriföretag

 

AiQu

Infrastruktur och produkter

IT-drift

Låt Aixia ta hand om leverans, drift och support av dina IT-tjänster. Vi utvecklar en skräddarsydd lösning som passar ditt företag och lägger till de tjänster du vill ha. Vi erbjuder helt skräddarsydda tjänster.

Arbetsplats som en tjänst
Hosting av servrar
Säkerhetskopiering som en tjänst
Samlokalisering
Säkerhet som en tjänst
Nätverk som en tjänst

Konsult

Aixia erbjuder konsulttjänster inom IT-infrastruktur. Från daglig support, implementering av en ny lösning till ansvar för drift och underhåll. Med 300 års kombinerad erfarenhet driver och utvecklar vi våra kunders IT-infrastruktur.

Aixia som konsult