Karriär

Aixia är i en ständig rörelse vilket innebär att vi alltid vill utveckla oss med rätt personer, med rätt kompetens. Våra tekniska kompetensområden finns idag inom bland annat datacenter, virtualisering, säkerhet, lagring, kommunikation och smarta driftssystem. Allt i ett nära samspel med lösningar från branschledande leverantörer och nästa generations tekniska lösningar.

Om Aixia

Aixia är ett specialiserat, innovativt och framåtlutat IT-bolag i kraftig tillväxt. Ända sedan vi startade 2007 har vi rört oss framåt i en hisnande fart – och att sakta ner är ingenstans i sikte. I takt med att vi expanderar behöver vi fler lösningsorienterade och talangfulla medarbetare som drivs av samma värderingar som oss. Vi skapar smarta och innovativa lösningar i nära samarbete med våra kunder, från början till slut. Vårt framgångsrecept bygger på att vara ett specialiserat och framåtlutat IT-bolag med ledorden glädje, engagemang och laganda. För vi når våra mål som ett team – tillsammans med våra kollegor och klienter.

Lär känna oss

Vi på Aixia drivs av att testa nytt. Vi tror på att innovation skapar framgång. Frågar du oss så gör vi bara det vi tycker är roligt, men frågar du någon annan så är vi uppfinnare eller pionjärer inom vårt område. Våra medarbetare präglas av våra gemensamma värderingar: Glädje, Engagemang och Tillsammans.

Det finns mer i livet än arbete

Hos Aixia står våra medarbetare i fokus vilket innebär att vi strävar efter en bra balans mellan privat- och arbetsliv. Vi förstår att livet kan komma emellan ibland, därför värnar vi om och uppmuntrar till att vara en fungerande hybridarbetsplats. Vi anordnar personalevents och temadagar för att skapa en god laganda.

Spontanansökan

Hittar du inget jobb som passar dig men du vill ändå bli en del av Aixia?

Välkommen att skicka in din spontanansökan tillsammans med CV. Vi har alltid behov av drivna och engagerade medarbetare!

work@aixia.se