Aixia har med stor stolthet mottagit utmärkelsen ”Nutanix Reseller Champion”, den högsta nivån av återförsäljarstatus hos Nutanix. Detta erkännande är en bekräftelse på Aixias expertis och fördjupade kompetens inom försäljning, teknik och serviceleverans, vilket speglas i Nutanix egen beskrivning av sina champion-återförsäljare.

Under mer än ett decennium har Aixia samarbetat med Nutanix och integrerat deras lösningar inom vår egen infrastruktur. Vår långvariga erfarenhet med Nutanix baserar sig på deras robusta hypervisor AHV, som har varit en central del av vårt datacenter. Denna milstolpe markerar inte bara en framgångsrik resa, utan även vårt åtagande att leverera framstående tekniska lösningar till våra kunder.

Med denna utnämning fortsätter Aixia att stärka sin position i tekniksektorn och understryker vårt engagemang för att erbjuda högkvalitativa Nutanix-baserade lösningar. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa och utöka våra erbjudanden med Nutanix för att ytterligare stärka våra kunders IT-infrastruktur. Vi är tacksamma för det fortsatta förtroendet från Nutanix och våra kunder, och vi är entusiastiska över de nya möjligheter som denna titel medför.