Som vi har påpekat väldigt många gånger i våra olika blogginlägg är data inte bara är en tillgång utan en livsnerv för alla företag. Vi lever i en alltmer orolig värld står vi inför en ständigt eskalerande utmaning: att skydda våra värdefulla dataresurser från de avancerade och skadliga cyberhoten som omger oss. Ransomware, en av de mest framträdande och skadliga formerna av cyberattacker, har förmågan att kryptera företagsdata och kräva lösen för åtkomst. Det är här Aixia, tillsammans med Cohesity, ser till att våra kunder får bästa möjliga datahantering och säkerhet.

Aixia erbjuder tillsammans med Cohesity en heltäckande lösning för dataskydd och återhämtning efter ransomware-attacker. Vi kombinerar Aixias djupa förståelse för kundens behov och Cohesitys banbrytande dataskyddsteknologi för att skapa en oslagbar allians mot cyberhot.

Cohesitys plattform erbjuder en rad tekniska fördelar som är speciellt utformade för att möta dagens och morgondagens datautmaningar. Här är några av de tekniska fördelarna med Cohesitys lösningar:

Omfattande Dataskydd

Cohesity tar ett unikt holistiskt angreppssätt till dataskydd. Genom att integrera backup, disaster recovery (DR), fil- och objekttjänster samt datasekretess och säkerhetsfunktioner i en och samma plattform, minimeras komplexiteten och risken för dataförlust eller intrång.

Omedelbar Återhämtning

I händelse av en ransomware-attack erbjuder Cohesity omedelbar återhämtning av data, vilket möjliggör snabb återställning av affärsfunktioner utan att betala lösen. Detta uppnås genom att använda immutable snapshots och en omfattande sökning för att snabbt identifiera och återställa rena, oinfekterade datakopior.

Säker Dataarkitektur

Cohesitys plattform är konstruerad med säkerhet i dess kärna, inkluderat end-to-end kryptering och en zero-trust-arkitektur. Denna design säkerställer att data är skyddade, inte bara från externa hot utan även från interna hot.

Molnintegration

Med Cohesitys molnintegrerade plattform kan företag enkelt skydda, hantera och utnyttja sina data över flera molnmiljöer, inklusive privata, offentliga och hybridmoln. Detta ger företag flexibiliteten att välja den bästa molnlösningen för deras behov och samtidigt upprätthålla starka datasäkerhetsprotokoll.

Sömlös Skalbarhet

Cohesitys plattform erbjuder sömlös skalbarhet, vilket tillåter företag att expandera sin dataskyddskapacitet utan att kompromissa med prestanda eller säkerhet. Denna flexibilitet är avgörande för att hålla jämna steg med den snabba datatillväxten och de ständigt föränderliga affärsbehoven.

Tillsammans erbjuder Aixia och Cohesity en integrerad lösning som inte bara skyddar företag mot ransomware och andra cyberhot utan också ger dem verktygen och flexibiliteten att hantera, analysera och maximera värdet av deras data i en säker och effektiv miljö.

Vi ser fram emot att hjälpa företag att navigera genom det komplexa datasäkerhetslandskapet med förtroende, säkerhet och framgång.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer!