Häng med på “Make Security Great Again” – ett evenemang som vi genomför tillsammans med några av branschens hetaste leverantörer; Netclean, NextDLP och Microsoft. Dagen till ära gästas vi av Carolin Runnquist, expert inom cybersäkerhet och utsedd till årets IT-kvinna.

Våra fantastiska talare kommer att ge insikter kring de senaste cyberhoten som små och medelstora företag står inför och erbjuda praktiska lösningar för att hålla ert företag, era medarbetare och ert data säkert.

Ligg steget före och lär dig viktiga insikter kring dagens digitala landskap, nätverka med likasinnade och bygg konkurrensfördelar för ert företag. Registrera dig nu för att säkra din plats och ”Make Security Great Again”!

Detta evenemang är skräddarsytt för beslutsfattare och med fokus på det hybrida arbetssättet, säkerhet och efterlevnad.

Anmäl dig här

 

Talare

Carolin Runnquist, Cyberexpert

Årets IT-kvinna – Är du redo för krisen?
Carolin är en av Sveriges främsta experter inom Cybersäkerhet, och har mångårig erfarenhet av att arbeta med kris- och cybersäkerhet, från en rad olika branscher och segment.

Carolin Runnquist har stöttat hundratals ledare och organisationer att förbereda sig på det värsta – och på så sätt säkerställt ett fortsatt förtroende från både medarbetare och omvärld. Carolin utsågs under 2018 till både ”En av Sveriges Supertalanger” av Veckans affärer samt ”Årets IT-kvinna” av Tieto.

Hanna Belleus, CMO – Netclean

Hanna Belleus är CMO på NetClean och kommer att guida oss igenom risken som sexuellt övergreppsmaterial (CSAM) på barn utgör för företag, hur hotet har ökat i takt med att den hybrida arbetsplatsen växer och vilka konsekvenser det kan få när man har en medarbetare med denna typ av ökad riskprofil. Vi kommer att få ta del av den senaste omvärldsdatan samt även en sneakpeak från NetCleans nya rapport där 500+ IT-ledare är intervjuade.

Oskar Orvin, Channel Manager EMEA – NextDLP

Next DLP hjälper organisationer att upptäcka risker, utbilda anställda och att förhindra dataförlust. Deras lösning, Reveal Cloud, är inriktad och fokuserad på att adressera de 90% av cyberattacker som involverar den mänsklig faktorn och som inte har stoppats av traditionella säkerhetslösningar eller verktyg. Next DLP är en ”human-centric” lösning som lär sig, anpassar sig till och stärker den enskilda användaren. Oavsett om användaren arbetar på kontoret eller hemifrån så kan Next DLP förstå ostrukturerad data som flödar över plattformar, verktyg och nätverk för att få en helhetsbild av hur normalt beteende ser ut och identifiera avvikelser.

Paula Ramirez Löfström, Channel Sales Manager – Microsoft

Paula jobbar som Chanel Sales Manager för små- och medelstora företag hos Microsoft med fokus deras koncept Modern Workplace + Security. Hon arbetar tillsammans med partners för att koppla rätt partner, till rätt kund och lösning vid rätt tidpunkt.

Sonny Clark, Product Owner – Aixia

Sonny arbetar som säljare och affärsutvecklare hos Aixia och har varit drivande under utvecklingen av vår nya tjänst, Modern Workplace. Han har lång erfarenhet av tjänsteutveckling och har sedan många år ett stort fokus kring IT-säkerhet. Här knyter han ihop säcken för evenemanget och visar på hur omfattande och fulländad Aixia´s klientdrifttjänst faktiskt är.

 

Agenda

11:30 – 12:30 Lunch

12:30 –12:45 Incheckning och kaffe

12:45 – 13:00 Introduktion Aixia (Sonny Clark)

13:00 – 14:00 Carolin Runnquist

14:00 – 14:40 NetClean (Hanna Belleus)

14:40 – 15:00 Fika 

15:00 – 15:40 Reveal (Oskar Orvin)

15:40 – 16:20 Microsoft (Paula Ramirez Löfström)

16:20 – 16:40 Modern Workplace (Sonny Clark)

16:40 – 17:00 Q&A

17:00 – 19:00 Mingel / AW