Vi är oerhört stolta över att meddela att Aixia AB har blivit ISO 14001-certifierade för vårt Miljöledningssystem. Detta är en stor bedrift för oss och ett tydligt bevis på vårt engagemang för hållbarhet och miljöansvar.

ISO 14001 är en erkänd standard som syftar till att hjälpa organisationer att minimera sin miljöpåverkan och förbättra sina miljöprestanda. Genom att uppnå denna certifiering visar vi att vi tar vårt ansvar på allvar och att vi arbetar aktivt för att minska vår påverkan på planeten.

Vår certifiering är resultatet av många timmars hårt arbete och engagemang från hela vårt team. Genom att implementera effektiva miljöledningsprocesser och sträva efter kontinuerlig förbättring, har vi kunnat säkerställa att våra verksamheter är förenliga med de högsta miljöstandarderna.

På Aixia AB är vi fast beslutna att göra affärer på ett sätt som är hållbart för både planeten och samhället. Denna certifiering är en viktig milstolpe på vår resa mot att bli en ännu mer hållbar organisation, och den stärker vår position som en pålitlig partner för våra kunder och samarbetspartners.

Vi vill tacka alla som har bidragit till denna framgång och ser fram emot att fortsätta vårt arbete för att göra en positiv skillnad för miljön och samhället.

Läs mer om vår ISO 14001-certifiering och vårt arbete för hållbarhet på vår webbplats: Aixia AB