AI Made in Sweden

Utvecklingen av artificiell intelligens (AI) har varit dramatisk de senaste åren. Idag använder vissa industrier AI för att lösa utmaningar som var olösliga med traditionella metoder. Aixia har gjort AI möjligt för otaliga organisationer sedan 2017. Oavsett om du är ett stort globalt företag som vill skala upp eller accelerera ditt nuvarande AI-utveckling – eller ett litet nystartat företag som vill testa på takniken så kan vi hjälpa dig. Genom våra IT-infrastuktur specialister, data scientists och projektledare har vi det som krävs. Vi guidar dig till rätt tekniklösning för din verksamhet. Det bästa av allt: vi utvecklar allt i Sverige!

Infrastruktur

Utan en stabil IT infrastuktur blir din data svår att använda, ökad risk för intrång samt brist på utvecklingsmöjligheter. Vi är experter på AI infrastuktur och har byggt några av Nordens största datacenter för AI.

Data

Data är guld, men inte utan att kunna använda den. Vi har verktygen med våra egna mjukvarulösningar för att skapa nytta och maximal affärsnytta av din data. 

Affärsnytta

När du har infrastuktur och data på plats kan du börja skapa affärsnytta som effektiviserar och automatiserar din verksamhet och hjälper dig uppnå resultat du inte trodde var möjligt innan. Vi hjälper er att komma igång.

LÖSNINGAR

Från hårdvara till mjukvara.

Tack vare vår unikt långa erfarenhet av att leverera AI vet vi hur en lösning skall designas för att passa just er organisatios behov, krav och budget, Vi erbjuder tjänster inom dessa områden:

AI SWEDEN

Ta din idé från vision
till verkligehet

Aixia är strategisk partner till AI Sweden (Sveriges nationella satsning på applicerad AI). Vi har levererat och levererar datakraft och exepertkunskap sedan starten 2018. Nätverket av partners och avancerad kompetens är av stort värde för oss och våra befintliga kunder. AI Swedens datafabrik är ett rum för innovation och forskning med fokus på att nå resultat som du inte hade möjlighet till tidigare. Flera projekt har körts i centret som till exempel callforskningsprojekt för Astra Zeneca och Zenseact autonomous driving projekt. Vi hjälper er att komma igång.

KUNDCASE

”Tack vare Aixia’s hjälp och kompetens kunde det här projektet genomföras. Nu tittar vi på andra områden i vår produktionskedja där vi kan ta hjälp av samma teknik och öka automationsgraden och spårbarheten. ”

Jimmie Cato, VD, Sansera Sweden.

Kontakta oss för att veta mer.

Fyll i formuläret till höger eller skriv direkt till oss i chatten.