Supportspecialist  

Är du en du en driven supporttekniker som är lösningsfokuserad, brinner för att hjälpa folk och letar efter nytt uppdrag? Hos oss på Aixia får du möjlighet att ta ansvar, bredda din kompetens och arbeta med roliga uppdrag. Du kommer först och främst ha en roll som är belägen ute hos kund.  

Vi söker dig som har erfarenhet från jobb som supporttekniker inom främst First & Second Line. Du har en god social kompetens och är inte rädd för att ta dig an svåra uppdrag, brinner för att hjälpa människor och vill hitta lösningar på utmaningar och problem. Du har lätt för att samarbeta i grupp och är en lagspelare. Vi ser gärna att du vill utvecklas på både yrkesmässigt och personligt plan i linje med företagets utveckling 

På Aixia är det alltid nära till beslut vilket skapar en både rolig och effektiv arbetsdag. Med glädje och engagemang tror vi på stort egenansvar. Vår kultur är präglad av våra värderingar – glädje, laganda och engagemang. Aixia söker kompetens inom bland annat Microsoft, säkerhet, klienthantering, managerade tjänster och Cloud. Vi letar alltid efter duktiga medarbetare, så tror du att du kan hjälpa oss att bli bäst, hör av dig! 

För att lyckas ser vi gärna att du:

  • Har tidigare erfarenhet som supporttekniker 
  • Talar svenska och engelska flytande. Har en väl utvecklad muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga. 
  • Är duktig på att dokumentera på både svenska och engelska 
  • Är noggrann och självständig 
  • Är nyfiken på att utvecklas i sin profession 
  • Har B-körkort 

Vi erbjuder:

Aixia är en arbetsplats som präglas av hög energi och en entreprenörsanda. Du kan själv påverka din roll och har stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Du erbjuds bland annat goda förtjänstmöjligheter med marknadsmässig fast grundlön, friskvårdsbidrag, tjänstepension, resor och aktiviteter. Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.
work@aixia.se

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV via länken. Vi ser fram emot att höra av dig!
Intervjuer sker löpande.