Specialistsäljare Datacenter

Är du en ambitiös och målinriktad specialistsäljare som älskar teknik i framkant? Då är du den vi söker.

Om Aixia:
Med en stark företagskultur som präglas av engagemang, entreprenörskap och laganda har Aixia haft en mycket hög tillväxt med god lönsamhet sedan starten 2007. Aixia är ett specialiserat, innovativt och framåtlutat IT-bolag i kraftig expansion.

Aixias mål är att vara en strategisk partner som hjälper sina kunder genom den digitala resan, från strategi till implementation (realisering) och förvaltning. Bland Aixias kunder finns bland andra marknadsledande bolag inom exempelvis bilindustri, forskning, telekom, upplevelser, tillverkning, och undervisning.
Våra konsulter är experter inom sina respektive kunskapsområden till exempel AI-infrastruktur, Storage, Cloud, Säkerhet och Nät.

Idag sysselsätter Aixia 30 medarbetare där det stora flertalet är konsulter samt tekniker.
För att fortsätta vår tillväxtresa söker vi nu en Specialistsäljare för placering i Göteborg.

Om rollen:
Som Specialistsäljare på Aixia blir du del av ett vinnande lag och en nyckelspelare i bolagets fortsatta tillväxtstrategi.
Du kommer att arbeta med särskilt fokus på försäljning av våra erbjudanden inom avancerade Datacenter-lösningar. I ditt arbete kommer du att främst arbeta mot nya konton men även utveckling av vissa befintliga kunder. Du arbetar tillsammans med Aixia driftskonsulter som ger dig ett ordentligt tekniskt stöd.
Du kommer att vara med och skapa och driva marknadsaktiviteter, ansvara för offert- och avtalshantering kopplat till försäljning, ha en tät dialog med konsulter ute hos kund, ansvara för kontohantering inom hela Aixia samt vara en ambassadör för Aixias värderingar.

Vi söker:
Vi söker dig med minst fem år erfarenhet av tjänst- och produktförsäljning inom IT-branschen (B2B) med särskilt fokus på datacenter. Du är en person som värderar långsiktiga samarbeten och är beredd på att lägga den tid och det engagemang som krävs för att lyckas.

Du har ett sinne för affärer, relationer, struktur och är målinriktad med ett intresse för digitalisering. Du är också en framåtlutad person med en ödmjuk inställning som tycker det är kul att verka i en snabbföränderlig miljö. Vi tror att du har ett stort engagemang och driv att utveckla våra kunders verksamheter med hjälp av våra lösningar och tjänster.

Du har dokumenterat goda försäljningsresultat, är van vid att arbeta med egen budget och säljmål och har god administrativ förmåga.

Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning kopplad till IT eller ekonomi. Ett krav är att du talar svenska flytande och har mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.

Vi erbjuder:
Aixia är en arbetsplats som präglas av hög energi och en entreprenörsanda.
Du kan själv påverka din roll och har stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter.
Du erbjuds bland annat goda förtjänstmöjligheter med marknadsmässig fast grundlön samt prestationsbaserad bonus, friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.
work@aixia.se

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV via länken. Vi ser fram emot att höra av dig!
Intervjuer sker löpande.