Account Manager

Vi söker en driven Account Manager som älskar teknik i framkant

Om rollen

Som Account Manager på Aixia blir du del av ett vinnande lag och en nyckelspelare i bolagets fortsatta tillväxtstrategi. I ditt arbete kommer du att strategiskt utveckla såväl befintliga som nya konton.

Du arbetar tillsammans med Aixias driftskonsulter som ger dig ett ordentligt tekniskt stöd. Du kommer vidare att vara med och skapa samt driva marknadsaktiviteter, ansvara för offert- och avtalshantering kopplat till försäljning, ha en tät dialog med konsulter ute hos kund, ansvara för kontohantering inom hela Aixia samt vara en ambassadör för Aixias värderingar

Vi söker

Vi söker dig med ett par års erfarenhet av tjänste-och produktförsäljning inom IT-branschen (B2B). Du är en person som värderar långsiktiga samarbeten och är beredd på att lägga den tid och det engagemang som krävs för att lyckas.

Du har ett sinne för affärer, mänskliga relationer, är strukturerad, målinriktad och har ett intresse för digitalisering. Du är vidare en framåtlutad person med en ödmjuk inställning som tycker det är kul att verka i en snabbföränderlig miljö.

Ett krav för rollen är en eftergymnasial utbildning kopplad till IT eller ekonomi samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Vi förutsätter att du har ett brinnande intresse för teknik i allmänhet och IT-tjänster och IT-infrastruktur i synnerhet.

Vi är en komplett leverantör av tjänster och lösningar inom IT. Med engagemang, tillgänglighet och flexibilitet skapar vi förutsättningar för en bättre framtid för människor och företag

Om Aixia

Med en stark företagskultur som präglas av engagemang, entreprenörskap och laganda har Aixia haft en mycket hög tillväxt med god lönsamhet sedan starten 2007. Aixia är ett specialiserat, innovativt och framåtlutat It-bolag i kraftig tillväxt.

Aixia är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget Aixia AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT vilket omfattar bl.a. AI/Deep Learning-plattformar datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; IT-drift, IT-konsulter samt IT-produkter och har i dagsläget omkring 60 kunder fördelade över flera olika branscher, varav hos 30 kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.

Konsulterna på Aixia är experter inom sina respektive kunskapsområden till exempel AI-infrastruktur, storage, cloud, säkerhet, nät och backup. Idag sysselsätter Aixia drygt 30 medarbetare där det stora flertalet är konsulter samt tekniker.

För att fortsätta vår tillväxtresa söker vi nu en Account Manager.

Vi erbjuder
Aixia är en arbetsplats som präglas av hög energi och en entreprenörsanda. Du kan själv påverka din roll och har stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Du erbjuds bland annat goda förtjänstmöjligheter med marknadsmässig fast grundlön samt prestationsbaserad bonus, friskvårdsbidrag, tjänstepension, resor och aktiviteter.

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV via länken. Vi ser fram emot att höra av dig!
Intervjuer sker löpande.