Teknisk Konsult
Datacenter med fokus Storage

Är en erfaren teknisk konsult som brinner för att hjälpa kunder att bli ännu mer framgångsrika genom smarta och innovativa IT-lösningar? Då är du den vi söker.

Du tycker dessutom om att utveckla befintliga och nya kunder inom IT. Du känner dig trygg i rollen som ansvarig för att hjälpa företag och organisationer med tekniska frågor och säkerställa/skapa tekniska lösningsförslag under hela försäljningsprocessen. Du har inget emot att stå i centrum och är van vid att genomföra tekniska presentationer och demonstrationer, och gillar att skapa och leverera lösningsförslag baserat på kunders verksamhetskrav.

På Aixia är det alltid nära till beslut vilket skapar en både rolig och effektiv vardag. Med glädje och engagemang tror vi på stort egenansvar. Vår kultur är präglad av våra värderingar: Glädje, Laganda och Engagemang. 

För att lyckas ser vi gärna att du:
Har 8+ års teknisk erfarenhet inom datacenter med ett extra fokus på Storage-lösningar.
Talar engelska flytande.
Har en väl utvecklad muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga.
Linux-kunskap är ett krav för den här tjänsten.
För att nå framgång hos oss är det viktigt att du är en person som brinner för det du gör, känner stort ansvar för din egen framgång och har ett gediget engagemang och drivkraft att lyckas. Du har en stark känsla för service och trivs med att arbeta nära dina kunder. Du är nyfiken, rör dig ständigt framåt och vill förstå kundens verksamhet.
För den här tjänsten har vi krav på B-körkort.

Meriterande egenskaper inkluderar:
Vana av att hålla i presentationer och gillar att dela med dig av din kunskap till andra.
Det är meriterande, men inte ett krav, om du har erfarenhet av till exempel HPC-miljöer samt Nvidia GPU:s för Datacenter, Hyperkonvergerade Datacenterlösningar samt Containerbaserade lösningar.

Vi erbjuder:
Aixia är en arbetsplats som präglas av hög energi och en entreprenörsanda.
Du kan själv påverka din roll och har stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter.
Du erbjuds bland annat goda förtjänstmöjligheter med marknadsmässig fast grundlön, friskvårdsbidrag, tjänstepension, resor och aktiviteter.

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.
work@aixia.se

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV via länken. Vi ser fram emot att höra av dig!
Intervjuer sker löpande.