Project Manager

Vi söker en koordinerad Project Manager som älskar teknik och utmaningar

Om rollen

I rollen som projektledare på Aixia är du en central figur i vår strävan att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Du kommer att ansvara för att guida våra projekt från start till mål, vilket innebär att du tar ansvar från projektets inledning till den avslutande leveransen.

Ditt arbete kommer att vara en spännande balansakt mellan IT och verksamhetsaspekter, och du kommer dagligen att få användning av din förmåga att leda, entusiasmera och motivera ditt team för att uppnå självständighet och effektivt samarbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ledning av projekt från start till mål, inklusive projektdefinition, resursallokering, tidslinjer och budgethantering.
 • Övervaka projektens framsteg och säkerställa att de uppfyller kundens digitala behov och krav.
 • Samarbeta med interna och externa intressenter för att säkerställa smidig projektgenomförande.
 • Rapportera projektresultat och försäkra dig om att projektets mål och deadlines uppfylls.
 • Djup förståelse av våra kunders verksamheter och agera som en trygg partner i deras IT-transformation.
 • Kommunicera effektivt med styr- och ledningsgrupper, samt tekniska grupperingar och tredjepartsleverantörer.

Kvalifikationer:

 • Minst 3 års erfarenhet av projektledning inom IT och digitalisering.
 • Kompetens inom både traditionell projektmetodik och agila metoder.
 • Erfarenhet av att arbeta självständigt och i team.
 • Högre utbildning inom relevant område.
 • Tidigare erfarenhet som konsult är en fördel.
 • Starka kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska.

Personliga egenskaper:

 • Engagerad och skicklig på att bygga relationer.
 • Resultatorienterad med förmåga att driva projekt i mål.
 • Lockas av konsultlivet och förstår konsultrollen.
 • Vill vara en långsiktig del av vårt team.
 • Trivs i en entreprenöriell miljö med stort fokus på egenutveckling och framåtanda.

Om du är en passionerad och erfaren Projektledare inom IT och digitalisering, är du välkommen att ansöka genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till ellen.reinhardt@aixia.se. Vi ser fram emot din ansökan och att välkomna dig till vårt team på Aixia!

Känner att du inte helt uppfyller alla krav i annonsen? Oroa dig inte! Vi välkomnar ändå din ansökan och värdesätter mångfalden av erfarenheter och kompetenser som olika individer kan bidra med. Vi tror på din potential och är öppna för att utforska hur din unika bakgrund kan komplettera vårt team. Vi ser fram emot att diskutera möjligheterna tillsammans!

Vi är en komplett leverantör av tjänster och lösningar inom IT. Med engagemang, tillgänglighet och flexibilitet skapar vi förutsättningar för en bättre framtid för människor och företag

Om Aixia

Med en stark företagskultur som präglas av engagemang, entreprenörskap och laganda har Aixia haft en mycket hög tillväxt med god lönsamhet sedan starten 2007. Aixia är ett specialiserat, innovativt och framåtlutat It-bolag i kraftig tillväxt.

Aixia är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget Aixia AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT vilket omfattar bl.a. AI/Deep Learning-plattformar datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; IT-drift, IT-konsulter samt IT-produkter och har i dagsläget omkring 60 kunder fördelade över flera olika branscher, varav hos 30 kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.

Konsulterna på Aixia är experter inom sina respektive kunskapsområden till exempel AI-infrastruktur, storage, cloud, säkerhet, nät och backup. Idag sysselsätter Aixia drygt 30 medarbetare där det stora flertalet är konsulter samt tekniker.

För att fortsätta vår tillväxtresa söker vi nu en Account Manager.

Vi erbjuder
Aixia är en arbetsplats som präglas av hög energi och en entreprenörsanda. Du kan själv påverka din roll och har stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Du erbjuds bland annat goda förtjänstmöjligheter med marknadsmässig fast grundlön samt prestationsbaserad bonus, friskvårdsbidrag, tjänstepension, resor och aktiviteter.

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV via länken. Vi ser fram emot att höra av dig!
Intervjuer sker löpande.