CGit växer och välkomnar ännu en CGitare. Vi säger varmt välkommen till Philip Jemtfelt, ny säljare på CGit. Philip kommer arbeta inom managed services-teamet men kommer även vara inblandad i många andra projekt, bland annat med AI/Enterprise. Vi är glada att ha honom ombord.

Berätta lite om dig själv och vad du gjort tidigare
Jag har arbetat som säljare inom IT i flera år och kommer fortsätta med det här på CGit. IT-branschen är väldigt kul att verka inom. Branschen är utmanande och att få vara med om allt det nya inom teknik är riktigt roligt. Teknik och prylar älskar jag, vem gör inte det? Familjen betyder mycket för mig och jag tycker att det är väldigt kul att samla alla och bjuda på en god middag. Min rödvinssås brukar vara det jag får mest beröm för.

Varför CGit?
CGit är ett bolag som vågar testa nya saker. De utmanar marknaden med ny teknik och det var något jag fastnade för. CGit är ett kunskapshus och att omge sig med individer med den breda kunskap de besitter är en stor fördel i mitt lärande och framtida utvecklig inom IT-branschen. CGit är ett bolag som sätter sina kunder och anställda i fokus och jag gillar att de har ett starkt lag.

Ditt bästa tekniktips?
En extra klick smör i matlagningen är det som gör skillnad.