Vi på CGit är glada att kunna presentera och välkomna vår första Service Delivery Manager Ellen Reinhardt till CGit. Hon kommer närmst ifrån Knowit Insight väst där hon hade rollen som managementkonsult. Där gjorde hon uppdrag hos Polestar och hade bland annat uppgiften som Business Operational Lead för lanseringen av deras Referral Program. Innan dess jobbade Ellen på Cygate som Service Manager.

Lite kort om dig, vem är Ellen?
Jag är en person som efter min utbildning råkade halka in i IT branschen via ett traineeprogram och därefter fastnade. Jag blir fascinerad av hur viktigt bra och säkra IT lösningar är för företag i dagens läge. Så teknikfokuserad är jag inte, utan jag är mest intresserad av användarna och hur lösningarna upplevs. Jag älskar att prata och delar gärna med mig av tankar och idéer, samtidigt som jag förstår vikten av att lyssna. Nu ser jag fram emot rollen som Service Delivery Manager här på CGit, hoppas vi ses!

Ditt bästa tekniktips?
Mitt bästa teknik tips är att alltid teama upp med dem som kan tekniken bättre än en själv, och att hålla dina digitala enheter uppdaterade.