I juni kunde vi välkomma ytterligare en kollega till Aixia-familjen. Damir är en del av vårt supportteam och kommer arbeta som supporttekniker för våra kunder. Allt från att bemöta kunder som ringer till oss via vårt kundcenter till att lösa ärenden som skickas till oss. Damir får saker att hända och är inte rädd för att ta an nya utmaningar. Till vardags tränar han crossfit och driver en egen podd. Även om han uppskattar fläkt och fart kan han även uppskatta lugna dagar emellanåt.

Varför blev det Aixia?
Jag fick en väldigt välkomnande känsla när jag klev in första gången på kontoret. Jag gillar att Aixia har väldigt bred och hög kompetens samtidigt som det är högt i tak. Jag får möjlighet att arbeta nära mina kollegor tillskillnad från min tidigare anställning på en mycket större organisation, där blev jag tvungen att ”jaga” min kollegor.

Ditt bästa tekniktips?
GOWOD, en app som förbättrar din rörlighet och mobilitet ifall du tex känner dig stel i kroppen. Övningar med inkluderande videos om hur man kan värma upp innan och efter passet. Lite som yoga ungefär.

Varmt välkommen!