Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Modern Workplace Webinar #1 – NetClean

december 1, 2022 @ 8:15 f m - 9:00 f m

NetClean är ett svenskt bolag som utvecklar världsledande teknik för att skydda företags och organisationers IT-miljöer mot sexuellt övergreppsmaterial på barn, och därigenom skapa en ljusare framtid för barn. Deras mjukvara används i över 110 länder, av både multinationella företag och organisationer inom offentlig sektor, för att förhindra att den här typen av material hanteras på arbetsdatorer och mobila enheter.

Visste du att 1 av 500 anställda använder sin arbetsdator för att hantera sexuellt övergreppsmaterial på barn? Ett allvarligt brott som också exponerar ditt företag för olika säkerhetsrisker. Med NetClean ProActive kan du skydda din IT-miljö och samtidigt skapa en tryggare framtid för barn.

Datum: 1 december
Tid: 8:15 – 9:00

Talare
Sonny Clark, CGit
Oskar Korteniemi, NetClean

Modern Workplace – En säker, modern och hållbar arbetstjänst från CGit

Torsdagen den 1a december kommer du få lära dig mer om vårt nya koncept ”Modern Workplace”. Modern Workplace är en managerad IT-drifttjänst för klientdatorer som är designad och byggd för att möta morgondagen. Säkerhet, nytänkande och ansvarstagande står i centrum för all utveckling och all vidareutveckling står på samma fundament.

CGit´s ambition är att erbjuda en av marknadens säkraste arbetsplatstjänst, utan att göra avkall på vare sig funktion eller enkelhet för slutanvändaren. Konceptet bygger på att leverera en fullt supporterad, alltid fungerande och säker klientdator till era slutanvändare för en fast månadskostnad och med flexibla avtalsperioder. I denna webserie får du lära dig mer om konceptet och dess fördelar. 

Detaljer

Datum:
december 1, 2022
Tid:
8:15 f m - 9:00 f m
Evenemang Taggar:
, ,

Arrangör

Aixia
Visa Arrangör-webbplats