Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Modern Workplace Webinar #3 – Compliance & Realtidsutbildning för slutanvändare

januari 18 @ 8:15 f m - 9:00 f m

Människor, användare och data är dynamiska: de förändras och rör sig ständigt, i både ökande takt och mängd. I den hybrida arbetsvärlden skapar och delar människor data dynamiskt, över och genom en mängd olika kanaler. Chansen för dataläckor är näst intill obegränsade allt som oftast är den anställde huvudmålet; att säkra din organisation börjar med att säkra dina medarbetare.

Datum: 18 januari
Tid: 8:15–9:00

Talare
Oskar Orvin, nextDLP

Om Modern Workplace – En säker, modern och hållbar arbetstjänst från Aixia.

Modern Workplace är en managerad IT-drifttjänst för klientdatorer som är designad och byggd för att möta morgondagen. Säkerhet, nytänkande och ansvarstagande står i centrum för all utveckling och all vidareutveckling står på samma fundament.

Aixia´s ambition är att erbjuda en av marknadens säkraste arbetsplatstjänst, utan att göra avkall på vare sig funktion eller enkelhet för slutanvändaren. Konceptet bygger på att leverera en fullt supporterad, alltid fungerande och säker klientdator till era slutanvändare för en fast månadskostnad och med flexibla avtalsperioder. I denna webserie får du lära dig mer om konceptet och dess fördelar.

Detaljer

Datum:
januari 18
Tid:
8:15 f m - 9:00 f m

Arrangör

Aixia
Visa Arrangör-webbplats