CGit hälsar Lennart Overby varmt välkommen till CGit-familjen. Lennart Overby är en engagerad ledare med gedigen erfarenhet av personal och att driva affärsområde inom IT. Till vardags kallas Lennart för ”Lelle”.

Det sprids en positiv energi i rummet när Lelle pratar om sitt arbete. Han har ett härligt driv och en tydlig passion för rollen som affärsområdesansvarig för Managed Services, säger Mattias Bergqvist, VD på CGit.

– Jag trivs väldigt bra i IT-branschen och har ett extra stort intresse för personal där medarbetarutveckling och trivsel får stå i fokus, förklarar Lelle som närmast kommer från DQC/Fellowmind. Där han senaste 14 åren varit ledare i olika befattningar men senast har drivit affärsområdet Consulting.

Vem är du?

– Alltid svår fråga .. men jag gillar fart och fläkt, och har en aktiv livsstil där resor, matlagning och umgänge med familj och vänner är i fokus, är särbo och har tre barn i snart vuxen ålder, 19,21,23 år vilket är väldigt kul och intressant.

Varför CGit?

– CGit’s professionalitet, höga kompetens och den lokala marknaden passar mig.

– Det känns inspirerande att få jobba i ett lite mindre företag mot medelstora kunder, där möjligheten finns att vara flexibel och anpassa tjänsterna efter kundernas förutsättningar och behov. Att även se och förstå helheten och kunna erbjuda kunderna helhetslösningar inom IT som tjänst för ett fast pris, är något som är viktigt för att kunna tillföra maximal kostnadskontroll och säkerhet för kunderna.

För mig är det också viktigt att vi jobbar tillsammans med kunderna och skapar en arbetsmiljö med nytänk, kunskapsspridning och inte minst att ha kul!

Ditt bästa tekniktips?

– Det är nog min robotdammsugare och min Teslabil, det hade varit svårt att leva utan dem just nu.

Varmt välkommen till CGit!

– Med denna nyrekrytering så stärker vi vår position i Västsverige både som arbetsgivare och leverantör. Vi ser fram emot många intressanta år tillsammans med Lelle, säger Mattias Bergqvist, VD på CGit.