Aixia: Aixia tar ny order med ny kund, värde 6 MSEK

 

 

Mölndal                                                                                      2022-12-23

Aixia tar ny order med ny kund, värde 6 MSEK.

Aixia har fått förtroendet att leverera nästa generations lagring för en kund inom vård & omsorg. Lösningen borgar för att säkra lagringsbehoven för kunden under lång tid och Aixia är otroligt stolta och tacksamma för förtroendet. Vi ser fram emot ett nära samarbete med kunden under de kommande åren.

Aixia fortsätter att bygga sitt kunskapshus inom AI/Deep Learning.

//
För mer information, kontakta bolaget på:
VD Mattias Bergkvist
Telefon: 031-762 02 40
info@cgit.se
www.aixia.se

Denna information är sådan information som CGit Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 23:e december 2022.

CGit:
CGit är ett IT-konsultbolag med säte i Mölndal som ingår i en koncern där det helägda dotterbolaget CGit AB har sedan 2007 bedrivit verksamhet inom uppbyggnad och utveckling av IT vilket omfattar bl.a. AI/Deep Learning-plattformar datacenter, säkerhet, management, hosting, nätverk & kommunikation och backup/DR. Bolaget levererar tjänster inom tre affärsområden; IT-drift, IT-konsulter samt IT-produkter och har i dagsläget omkring 120 kunder fördelade över flera olika branscher, varav hos 60 kunder är Bolaget en helhetspartner i sin leverans av IT-stöd.