IT-drift

CGit erbjuder helhetslösningar inom IT-drift för företag. Vare sig er verksamhet ställer krav som gör att ni måste ha ett datacenter hos er, om ni vill använda er av en stor molnleverantör, använda vår datacenterhosting eller varför inte en kombination av dessa, då är CGit rätt partner för er. Vi erbjuder våra kunder fritt val mellan publika, privata eller delade tjänster. Vi hjälper er att hitta rätt lösning som passar just er verksamhet. 

Säkerhet

Säkerhet är vår högsta prioritet. Med våra IT-drift tjänster håller du dig alltid uppdaterad. Vi hjälper er att utbilda era användare och håller er uppdaterade med de senaste mjukvaran. 

Support 24/7

Arbeta där du är. Vi erbjuder support och jourtjänster dygnet runt, året runt. Vårt supportteam sitter på vårt kontor i Göteborg.

Trygghet

Med CGit som IT-partner kan du känna dig trygg. Vårt framgångsrecept bygger på att vara ett specialiserat och framåtlutat IT-bolag. Vi drivs av att testa nytt och utbilda oss. Vi inspireras av våra kunders utmaningar och tror på att innovation skapar framgång.

TJÄNSTER

Våra IT-drifts tjänster

Kundberättelser

Vår expertis ligger i att hitta lösningar på komplexa problem för våra kunder och lösa deras behov så de kan fokusera på det de gör bäst.

Kontakta oss för att veta mer.

Fyll i formuläret till höger eller skriv direkt till oss i chatten.